Letar du efter billiga badkar? På denna sida får du lite tips och länkar till resurser för att hitta bra och billiga badkar online. Nätet är som en höstack för många vilket är förståeligt när man inte kan ämnet och inte använder internet så mycket därför ska vi försöka förse dig med några lämpliga länkar och resurser om badkars sajter och shoppingsajter som förhoppningsvis hjälper dig en bra bit på vägen i din jakt efter att köpa badkar billigt.

Billiga begagnade badkar

Om du vill hitta ett så billigt badkar som möjligt eller t.o.m gratis så är kanske det enklaste att titta i lokaltidningen eller din dagstidning. Annars är det bästa alternativet troligtvis nätet.

På webbsidor som Tradera under deras kategori för badrum kan du delta i nätauktioner och hitta badkar till riktigt bra priser. Detsamma gäller Blocket, om du kan tänka dig att köpa ett begagnat badkar. På Blocket kan du hitta ett badkar för någon hundralapp. Ibland kan du på Blocket få tag på ett badkar gratis mot att du själv kommer och hämtar det. På så sätt slipper säljaren besväret.

Billiga nya badkar

Utbudet på typer av badkar är idag omfattande. Likaså är prisvariationen stor och det finns gott om billigare nya badkar också. Så om priset är avgörande och du är ute efter ett riktigt billigt badkar men inte vill köpa begagnat är nätet förmodligen det bästa stället att köpa badkar på. Billiga badkar kan man köpa både nya och begagnade. Nya börjar på ca 1000 Sek. De billigaste nya badkaren enligt pricerunner är:

  • Gustavsbergs Gavel 700-D och 700 B (båda ca 955 Sek)
  • Gustavsbergs Gavel 750-B och 750 D (båda ca 1000 Sek)
  • Gustavsbergs Front 1700-A och 1700-C (båda ca 1280 Sek)
  • Gustavsbergs Front 1800-A (ca 1450 Sek)

Enklast är dock att leta efter billiga badkar själv på pricerunner. Begagnade billiga badkar hittar du kanske enklast på blocket från ett par hundralappar om dom inte rent av bortskänkes för att slippa jobbet med frakten. Ytterligare ett bra alternativ prisjämförelsesajt är Kelkoo som har samlat många badkarspecialister och återsäljare.

Leta efter kampaner & erbjudanden på badkar online!

Tyvärr listar inte jämförelsetjänster rabatter, kampanjer och erbjudanden som badkarsförsäljarna har på badkar och badrumsinredning med jämna mellanrum. För att hitta bra pris på ditt badkar rekommenderar vi därför att surfa runt på några av de stora badkar återförsäljarnas hemsidor. Några bra badkar och badrum specialister att hålla koll på är:

Hoppas du fått några tips på vägen och att du hittar ditt billiga badkar på nätet, lycka till!